Отборите на Ювентус и Интер играят при резултат 0:0 в късния

...
Отборите на Ювентус и Интер играят при резултат 0:0 в късния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Дерби д`Италия - Ювентус 0:0 Интер, нерадзурите с повече шансове

Отборите на Ювентус и Интер играят при резултат 0:0  в късния неделен мач от 13-ия кръг на Серия А. " Дерби д`Италия " започва в 21:45 часа на " Алианц Стейдиъм " в Торино.

Тук на Gong.bg ще проследим срещата сред " бианконерите " и " нерадзурите " минута по минута.

Четири минути трябваха за първата рискова обстановка. Лаутаро се възползва от една свалена с глава топка, само че от точката на дузпата не можа да уцели вратата. Чалханоглу също опитва шанса си отдалеко, само че Шчесни бе позициониран съвършено. Торинци също стигнаха до късмет за гол - в 19-ата минута. Костич насочи марково центриране от ляво, а Бремер със сетни сили засече топката във въздуха, само че мъчно можеше да я насочи във вратата на Онана.

" Нерадзурите " реагираха като попарени и също сътвориха чиста обстановка за гол, само че от статично състояние. На края на отклонената от корнера топка се оказа Джеко, само че босненецът несъмнено бе сюрпризиран от рикошета и от към метър не съумя да открие за гостите.

Следващата заплаха също бе на сметката на ломбардийци - Барела от въздуха пусна паралелен на голлинията пас, а Дъмфрис засече на скорост, но не бе прецизен. В идващото " черно-синьо " нахлуване Ачерби стреля от воле, само че защитник на торинци самопожертвователно мазета топката с глава на метри пред вратата.

 

LIVE / Ювентус - Интер 0:0

Ювентус:  Войчех Шчесни, Данило, Бремер, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо, Мануел Локатели, Николо Фаджоли, Адриен Рабио, Филип Костич, Фабио Мирети, Аркадиуш Милик

Наставник: Масимилиано Алегри

⚪⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР